top of page

TYPISCHE AMSTERDAMSE CADEAUTIPS

Op zoek naar een typisch Amsterdams Sinterklaascadeau, Amsterdams cadeautje, Sinterklaascadeautje, Amsterdams kerstcadeau of een Amsterdams vader- of moederdag cadeau.
Hieronder vindt je de leukste Amsterdamse cadeautips! 

AMSTERDAMSE WIJSHEDEN

In dit 144 pagina tellende boek staan de oud Amsterdamse wijsheden en spreuken. Mag niet ontbreken in de boekenkast van de 'echte' Amsterdammer.

Prijs € 6,99

550x795.jpg

1000 JAAR AMSTERDAM

Prachtig boek waarin de geschiedenis van Amsterdam tot in detail terug te vinden is. Met de harcover, de 368 tellende pagina's en het formaat is dit een prachtig cadeau. 

Prijs € 29,90

1000jaarAmsterdam.jpg

KLEUR EN SPEURBOEK AMSTERDAM

Heerlijk kleurboek met gedetailleerde tekeningen van Amsterdamse highlights, leuk voor alle leeftijden!

Prijs € 9,99

Kleur en spelboek

GROETEN UIT AMSTERDAM 

In dit fotoboek waan ga je terug in de tijd. Fotograaf Robert Mulder zocht 100 foto's van 100 jaar geleden en fotografeerde ze op exact dezelfde plek. Mooi groot boek met hardcover! 

Prijs € 29,95

Groeten uit Amsterdam.JPG

AMSTERDAM SCHILDERIJ 40x50cm

Ontspaning en plezier! Schilder Amsterdam op een canvasdoek van 40x50cm. De genummerde vakjes vormen samen het schilderij. Met de meegeleverde acrylverf en verschillende kwastjes maak je nu zelf een prachtig kunstwerk.

Prijs € 14,95

Zelf Amsterdam schilderen

DE BOSATLAS VAN AMSTERDAM

Een ware musthave voor elke Amsterdammer. In de 272 pagina tellende atlas worden alle ins-en-outs verteld van Amsterdam. De geschiedenis, het ontstaan van de wijken en alles over de inwoners. 

Prijs € 27,95

Atlas van Amsterdam.jpg

DWARS DOOR AMSTERDAM

In dit boek krijgt de lezer 10 dwarsdoorsnedes van Begijnhof, De Waag, Koninklijk Paleis op de Dam, Museum Van Loon, Rijksmuseum, Zuiderbad, Theater Tuschinski, Van Gogh Museum, NEMO en Station Bijlmer ArenA te zien in mooie prents. Zeer leerzaam! 

Prijs € 29,99

Dwars door Amsterdam

BLOND AMSTERDAM MOK (11CM)

Op deze Amsterdamse BLOND mok raak je niet uitgekeken. Staat perfect in elk keukenkastje! 11cm hoog / 350ml

Prijs € 9,95

Amsterdamse BLOND mok.jpg

BORDSPEL AMSTERDAM IN 17e EEUW

Beleef Amsterdam tijdens de 17e eeuw met maximaal 4 spelers. In het spel strijden de spelers tegen elkaar om de meest lucratieve routes te claimen, contracten te voltooien en waardevolle handelswaren te verzamelen uit de straten van deze legendarische stad.

Prijs € 18,99

Spel Amsterdam 17e eeuw.jpg

WAXINELICHTJESHOUDER GRACHTENPANDEN

De porseleinen set waxinelichtjes bestaat uit drie mooie Amsterdamse grachtenhuisjes. De hoogte bedraagt 13cm x 6cm x 6cm.

 

Prijs € 47,95  

Amsterdam waxinelichtjeshouder.jpg

DELFTS BLAUW 'LICHT HUISJE'

Prachtige Delfts Blauw theehuisje van Blond Amsterdam. Afmetingen: 13cm hoog x 7cm breed

Prijs € 14,95

oud amsterdam delftsblauw.PNG

VERJAARDAGSKALENDER OUD AMSTERDAM

Anton Pieck Verjaardagskalender, A4 formaat. Deze verjaardagskalender laat met zijn nostalgische tekeningen zien hoe het leven vroeger was. De kalender bevat 12 prachtige afbeeldingen van Anton Pieck. Ook een leuk cadeau voor de verzamelaar.

Prijs € 15,49

Verjaardagskalender Oud Amsterdam.JPG

AMSTERDAM IN 1000 STUKJES

Tegen het pittoreske decor van de Prinsengracht hoek Brouwersgracht is een bont feest in volle gang waar je niet op uitgekeken blijft. Afmeting 70x50cm. Vanaf ongeveer 12 jaar oud.

Prijs € 12,15

Puzzel Oud Amsterdam

HEINEKEN ONTVOERING | PETER R. DE VRIES

‘De ontvoering van Alfred Heineken’ van Peter R. de Vries is het verbijsterende verhaal van de ontvoering van bierbrouwer Alfred Heineken en diens chauffeur door o.a. Willem Holleeder en Cor van Hout in Amsterdam. Een must-read voor elke Amsterdammer.

Prijs € 25

Heineken ontvoering.jpg

NIJNTJE IN DE DIERENTUIN OP SE MOKUMS

Nijntje neemt je mee naar de dierentuin op se mokums. Aanrader voor alle kleine Amsterdammers! 

€ 7,95

Nijntje op se mokums.JPG

JOHAN CRUIJFF 'MIJN VERHAAL'

Voetbalkunstenaar Johan Cruijff is een icoon en rasechte Amsterdammer. Hij was misschien wel de beste speler aller tijden. Als je het boek leest, is het alsof hij zelf tegen je praat. Eindelijk leren wij de echte Johan kennen.

€ 48,50

Johan Cruijff Amsterdam.JPG

AMSTERDAM VOOR HET VOORBIJ IS | DOLF TOUSSAINT

De beroemde fotograaf Dolf Toussaint legt in dit 208 tellende boek prachtig de geschiedenis vast van Amsterdam, zoals de Jordaan, het verkeer in de binnenstad, de Albert Cuyp- en de Ten Katemarkt, Nieuw-West en de krakersrellen. Prachtig boek!

€ 59,95

Fotoboek Dolf Toussaint.JPG

EEN KLEINE GESCHIEDENIS VAN AMSTERDAM

Geert Mak beschrijft op uiterst toegankelijke wijze de historie van Amsterdam Aan de hand van personen, gebouwen, dagboeken, schilderijen en foto's biedt hij een caleidoscoop van mini-geschiedenissen. Zo ontstaat een beknopt maar compleet beeld van het verleden van deze merkwaardige stad.

€ 20,00

Geert Mak.JPG
bottom of page